Over Luxalight........

In 2012 is Luxalight BV in het leven geroepen. Luxalight is ontstaan door de steeds vaker terugkerende vraag naar producten met speciale eigenschappen en de daarbij passende embedded software. Door de oprichting van de ontwikkelingsafdeling voor soft- en hardware designs kunnen we zowel de consument als de zakelijke markt beter van dienst zijn.

Luxalight houdt zich bezig met het ontwikkelen van ondermeer LED producten, aanstuur elektronica zoals spanning- en stroomdrivers. Ook energie efficiënte oplossingen staan centraal. De onder de merknaam Luxalight uitgegeven producten zijn verkrijgbaar bij onze online vakhandel Ledtuning.nl.

Door jarenlange ervaring en expertise in het vakgebied kunnen de engineers van Luxalight altijd een deskundig advies en passende oplossing geven. Luxalight blinkt graag uit! 

 

Ondernemingen binnen Zirqle led solutions

Sinds de oprichting van Zirqle is dit bedrijf uitgegroeid tot een onderneming met zelfstandige en innovatieve bedrijven elk met hun eigen specialisme. Zirqle Groep heeft alle disciplines, van concept en proces en van productie tot realisatie onder één dak! De kracht van Zirqle Groep ligt dan ook in de onderlinge samenwerking tussen deze bedrijven.  

Zirvic biedt vakmanschap in metaalbewerking van constructietekenen, productie tot oppervlaktebehandeling voor geïntegreerde maatwerk LED oplossingen.

Luxalight , ontwikkelt hard- en software op het gebied van de LED producten en LED techniek

Ledtuning.nl de online vakhandel van hoogwaardige LED  producten

Zirqle beheert het gehele proces van concept tot realisatie voor projecten die vragen om innovatieve en creatieve LED oplossingen

Beursstyling levert met haar interactieve en creatieve LED concepten een totaaloplossing voor de verzorging en inrichting van beurzen, presentaties en evenementen

Tijdlijn Zirqle